Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Valta vaihtui Artjärvellä

Sosiaalidemokraattien, kristillisdemokraattien, kokoomuksen ja keskustasta irronneiden valtuutettujen Pro Artjärvi -liikke määrää nyt Artärvellllä. Kuva: Kuva: ESS

Paljon puhuttu vallanvaihto Artjärvellä sujui keskiviikkoisessa valtuuston järjestäytymiskokouksessa jopa yllättävän rauhallisesti. Artjärvi -liikkeestä Pro-Artjärveksi nimensä muuttanut tekninen vaaliliitto otti valtuuston sen minkä halusi. Oppositioon ajetun keskustan nokkamies lupaa, että neuvotteluyhteys kuitenkin säilyy.

Artjärven kunnanhallitusta pari kautta johtanut ja keskustasta eronnut Ari Anttila on jatkossa valtuuston puheenjohtaja. Anttila nähdään edelleen myös maakunnallisissa luottamustehtävissä.

Valtuuston ensimmäisen varapuheenjohtajan paikan sai keskustan Tapio Malmiharju ja toisen varapuheenjohtajuuden Pro-Artjärven ja kokoomuksen Janne Berg.

Kunnanhallitusta johtaa kunnallispolitiikassa uusi tulokas kokoomuksen Raimo Autio. Ensimmäinen varapuheenjohtaja on keskustan Solita Soinoja ja toinen varapuheenjohtaja Pro Artjärveen kuuluva kristillisten Pia Harmokivi.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi