Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Kisapuisto kuntoon pienin askelin

Kisapuistoa laitettiin torstaina kesäkuntoon. Kuva: ESS

Lahtelaisen jalkapalloväen pitkään hellimä ajatus Kisapuiston palauttamiseksi lajin pyhätöksi nytkähti torstaina varovasti liikkeelle kaupunginjohtaja Jyrki Myllyvirran ja seurojen nokkamiesten yhteisen aamukahvituokion päätteeksi. Myllyvirta ei tosin luvannut esittää Kisapuiston jalkapallostadionille määrärahoja, eikä ainakaan vielä ensi vuodeksi, mutta ilmaisi kaupungin olevan pikimmiten valmis aloittamaan selvitystyön alueen kohentamistarpeiden tarkentamiseksi. Tämänhetkisen tärkeysjärjestyksen mukaan kiireellisin kohde on uusi urheilutalo, kakkosena urheilukeskuksen MM-kisahankkeet ja kolmantena Kivimaan uimahallin kunnostus.

Syksyllä valittava uusi valtuusto pääsee siis Myllyvirran kaavailujen mukaan ensi töikseen arvioimaan, mihin väliin Kisapuisto asettuu tässä kokonaisuudessa.

- Jalkapalloväellä on selkeä näkemys siitä, että Kisapuistoa pitää kehittää lajin kehtona. Itsekään en ole törmännyt vielä näkemykseen, jonka mukaan alueen tulisi olla viiden vuoden kuluttua yhtä ränsistyneessä kunnossa kuin nyt.

Lue lisää perjantain Etelä-Suomen Sanomista.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi