Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kulttuuri ja viihde

Arvio

Levyarvio: Robbie Williams teki yhden tämän joulun parhaista levyistä Bing Crosbyn hengessä

Kuva: x

Robbie Williams
Christams Present
Columbia

Tähdet: 4/5
 

Brittiläinen popparitähti Robbie Williams ei turhia nöyristele. Omien sanojensa mukaan hän halusi rikkoa kanadalaisen Michael Bublén monopolin joulumusiikin markkinoilla ja teki näin ollen 24:n laulun mittaisen joululevyn.

Christmas Present onkin albumi, jota voi suositella jopa niille, jotka eivät joulumusiikista juurikaan välitä. Se on mellevällä tyylillä toteutettu tuotanto, jonka isot orkesterit ja vauhdikkaat viihdesovitukset tuovat mieleen Bing Crosbyn ja Frank Sinatran kaltaiset tähdet. Paketti toimii, sillä Williams on riittävän karismaattinen tähti tällaiseen.

Christmas Present tuntuu paitsi hienon tuotantonsa, myös sisältönsä puolesta huomattavasti kiinnostavammalta kuin suomalaiset vastineensa. Iänikuisten joululaulujen sijaan tupla-albumin mittainen kokonaisuus pitää sisällään miltei pelkästään tuoretta materiaalia. Osa lauluista on selvästi kirjoitettu perinteisempään muotoon, välillä poiketaan häpeilemättömän popmusiikin puolelle.

Albumin komeaan vierailijakaartiin kuuluvat Bryan Adams, Jamie Cullum sekä hieman yllättäen raskaan sarjan nyrkkeilijä Tyson Fury.

Mikko Siltanen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Aiheet:

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi