Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kulttuuri ja viihde

Sunrise Avenue lopettaa uransa Olympiastadionille – "Olen enemmän kuin ylpeä meistä ja teistä", Samu Haber kiitteli

Yhtyeen solisti Samu Haber kertoi, että lopettamispäätöksen taustalla on pitkä pohdinta. LEHTIKUVA / MIKKO STIG

Sunrise Avenue lopettaa uransa. Yhtyeen solisti Samu Haber kertoi asiasta Helsingissä järjestetyssä tiedotustilaisuudessa maanantaina. Selvästi liikuttuneen Haberin mukaan lopettamispäätöksen taustalla on pitkä pohdinta. Hän sanoi päätöksen olevan koko bändin yhteinen.

– Tämä tunne ei alkanut muutama viikko tai kuukausi sitten, vaan on ollut siellä todella pitkään. Joskus sen voi työntää taka-alalle ja ajatella, että nyt on vain rankka päivä tai viikonloppu. Mutta kun se vain kasvaa ja kasvaa, on ymmärrettävä, että et voi tehdä sille mitään, Haber sanoi yhtyeen sivuilla suorana välitetyssä tiedotustilaisuudessa.

Yhtye julkisti tiedotustilaisuudessa uusimman kappaleensa Thank You For Everything. Haber kertoi myös, että yhtye lähtee vielä samannimiselle jäähyväiskiertueelle.

Fanit itkivät avoimesti

Haber kiitteli vuolaasti bändikavereitaan ja fanejaan menneistä 17 vuodesta.

– Olen enemmän kuin ylpeä meistä ja teistä. Minä en voi emmekä me voi koskaan ilmaista kiitollisuuttamme teitä kohtaan. Eniten ylpeä olen siitä, että olemme poikien kanssa täällä yhdessä, kuten olemme aina olleet. Ja vaikka bändimme on ottamassa nyt viimeisiä askeleitaan, se ei tarkoita, ettemme jatkaisi ystävinä, loppuelämämme ajan.

Paikalla tiedotustilaisuudessa Clarion-hotellissa oli myös kansainvälistä mediaa sekä suuri joukko faneja. Suomalaisten lisäksi Helsinkiin oli saapunut faneja Saksasta, Sveitsistä, Venäjältä ja Itävallasta. Monet faneista itkivät avoimesti uutisen kuultuaan.

– Viimeisten askeleiden jälkeen olemme varmaan peloissamme ja hämmentyneitä, emmekä tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Mutta olemme myös helpottuneita, varsinkin minä, Haber sanoi.

Lue myös: Sunrise Avenuen Samu Haber tahkosi hirmutulot, myös räppärit ja rocktähdet menestyivät
 

Sunrise Avenuen jäähyväiskiertue alkaa kesäkuun alussa Leipzigistä, ja seitsemän Keski-Euroopan stadionkeikan kokonaisuus huipentuu Helsingin Olympiastadionilla 15. elokuuta.

Erityisesti Keski-Euroopassa suurta suosiota nauttiva yhtye perustettiin vuonna 2002. Sen tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Hollywood Hills, Fairytale Gone Bad ja Forever Yours.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi