Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kulttuuri ja viihde

Jari Sillanpään kiertueen päätöskonsertti Joensuussa veti väkeä kohusta huolimatta

Sillanpää sanoi estradilla, että viime päivien uutisten lukeminen on varmasti ollut hämmentävää. Laulaja lisäsi, että hän haluaisi avata asiaa, mutta on syytä odottaa sen käsittelyn loppuun. LEHTIKUVA / MINNA RAITAVUO

Viihdetaitelija Jari Sillanpään kiertueen päätöskonsertti Joensuussa veti väkeä lauantaina tuoreesta kohusta huolimatta. Solistin konserttisalikiertue päättyi esiintymiseen Joensuun Carelia-salissa.

Perjantaina uutisoitiin, että Sillanpää on saanut syytteen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä.

Carelia-salin konsertissa paikalla ollut STT:n valokuvaaja kertoi, että yleisöä saapui salin täydeltä ja tunnelma nousi hyväksi.

Sillanpää sanoi estradilla, että viime päivien uutisten lukeminen on varmasti ollut hämmentävää. Laulaja lisäsi, että hän haluaisi avata asiaa, mutta on syytä odottaa sen käsittelyn loppuun.

Perjantaina tuli julki tieto, että Sillanpään kirkkokonserttien kiertue on peruutettu. Pääsylipun kirkkoesiintymisiin ostaneet saavat rahansa takaisin.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi