Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kulttuuri ja viihde

Lahtelaisen Grand Blues Festivalin pääesiintyjäksi blueskonkari Rick Estrin

Lahden Blues Mafia on tavoittelut jo vuosia Rick Estrin & The Nightcatsia festivaalin esiintyjäksi, ja nyt siinä onnistuttiin. Estrin on kuvassa toinen oikealta. Kuva: -

Lahtelaisen Grand Blues Festival -tapahtuman pääesiintyjäksi on varmistunut yhdysvaltalainen Rick Estrin & The Nightcats. Lahden Blues Mafian järjestämä Grand Blues Festival juhlii 21. maaliskuuta Möysän Musaklubilla 20-vuotista taivaltaan.

Festivaalijärjestäjät ovat monena vuonna houkutelleet Rick Estriniä Lahteen, ja nyt siinä onnistuttiin, kertoo Lahden Blues Mafia ry:n puheenjohtaja Pekka Haukijärvi tiedotteessa.

Yli 40 vuotta kestäneen uran tehnyt Rick Estrin on omintakeinen, palkittu laulaja ja monivivahteinen modernin bluesin huuliharpisti. Blueshistorian mestareilta oppinsa saanut Estrin on arvostettu monipuolisuutensa sekä oivallisten sanoitustensa ja mielikuvituksellisten sovitustensa ansiosta.

Tapahtuman muut esiintyjät ovat ruotsalainen, vauhdikasta rytmibluesia soittava Kokomo Kings ja festaria varten koottava, lahtelaista osaamista esittelevä juhlaorkesteri Blues Mafia All Stars.

Liput tulevat myyntiin joulukuun alussa.

Millamari Uotila
millamari.uotila@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi