Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kulttuuri ja viihde

Arvio

Levyarvio: Mariskan uutuudelle mahtuu rappia ja iskelmäsävyjä

Kuva: x

Mariska
Mariska
Johanna Kustannus

Tähdet: 3/5

Mariska oli edelläkävijä kotimaisessa rapissa. Hän oli ensimmäisten naisten joukossa, jotka saivat miesvoittoisen genren sisällä huomiota. Kuten yleensä miesten dominoimilla kentillä, myös Mariska sai osakseen myös paljon pilkkaa.

Sittemmin Mariska on todistanut olevansa kova lauluntekijä kirjoittamalla hittejä muille. Omia levyjä hän on julkaissut hyvin harvakseltaan. Nyt ilmestyvä, omaa nimeä kantava albumi on tällä vuosikymmenellä vasta toinen sooloalbumi, jos Mariska & Pahat Sudet -levyjä ei lueta mukaan.

Pahimmillaan Mariskalta uupuu täysin karisma (joka on muuten anagrammi artistinimestä!). Minä liityin sinuun on esteettisesti silkkaa Lauri Tähkää, mutta Laten sijaan kovin latteaa. Muuttumisleikki on sen sijaan tarttuva ja loistava discopopbiisi.

Mitä sit kumartaa Mariskan rap-menneisyydelle ja tällä saralla hänellä olisi yhä paljon annettavaa. Mariska on yllättävän sävykäs albumi, johon mahtuu perinteisen rap-ilmaisun ja iskelmäsävyjen ohella myös Sinead O’Connorin kaltaista juustoista AOR-fiilistelyä.

Arttu Seppänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Aiheet:

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi