Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kulttuuri ja viihde

Arvio

Levyarvio: Andy McCoy yllättää ja haistattaa epäilijöilleen pitkät – ainakin kun hän keskittyy siihen, minkä parhaiten osaa

Kitara pysyy edelleen hyvänä päivänä Andyn kourassa.

Andy McCoy

21st Century Rocks

Ainoa Productions

Tähdet: 3/5

Andy McCoyn nimi tuo nykyään väistämättä mieleen kohulööpeissä roikkuvan kansakunnan arkkirocktähden, jonka musiikillinen ura on jo ehtoopuolella. Viime talvena kehuja kerännyt Pelle Miljoona Oy:n juhlakiertue antoi kuitenkin osviittaa siitä, että kitara pysyy edelleen hyvänä päivänä Andyn kourassa.

Uuden musiikin tekeminen on asia erikseen, ja niinpä 21st Century Rocks on todellinen yllätys. Harvalla oli albumin suhteen erityisen korkeita odotuksia, mutta Andy haistatti epäilijöille pitkät ja teki kelpo rocklevyn, joka muistuttaa siitä, että hän omaa oivallisen melodiakynän.

Otsikostaan huolimatta 21st Century Rocks on vahvasti kiinni viime vuosituhannella: se on täynnä 1980-lukulaista, häpeilemättömän rasvaista hard rockia, jonka lähin vertailukohta on luonnollisesti Hanoi Rocks. McCoyn kärähtänyt ääni on välillä rajua kuunneltavaa, mutta kyllä se asiansa ajaa.

Lievästä tasapaksuudesta kärsivässä albumissa hienointa on se, että se ylipäätänsä ilmestyi. Andy pystyy edelleen luomaan elinvoimaista rock’n’rollia kunhan vain keskittyy siihen, minkä parhaiten osaa, eli soittamiseen.

Lue myös: Levyarvio: Jarkko Ahola kiekuu lainalauluja jouluksi
Mikko Siltanen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Aiheet:

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi