Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kulttuuri ja viihde

Arvio

Levyarvio: Ellinooran suosio on nyt sinetöity

Kuva: z

Ellinoora
Vaaleanpunainen vallankumous
Warner
Tähtiä 3/5

Vuosi sitten alkaneen Vain elämää -sarjan 9. tuotantokaudella oli selvää, että Ellinooran suosio tulee kasvamaan. Rempseä, helposti lähestyttävä persoona, joka myös vakuutti omissa versioissaan muiden artistien kappaleista. Sarjasta jäi elämään etenkin The Rasmus -cover Funeral Song. Monen ohjelmassa vierailleen artistin kohdalla muistijälkiä ei juuri jää.

Debyyttialbumi Villi lapsi sisälsi hyviä hetkiä, mutta antoi ymmärtää, että seuraavalla onnistuu paremmin. Ja näin on: Vaaleanpunainen vallankumous on edeltäjäänsä huomattavasti parempi kokonaisuus.

Bäng bäng typerä sydän on toistaiseksi parasta Ellinooraa. Kasvava voimaballadi, jossa on koukuttava kertosäe, joka on kuin luotu karaokebaareihin sinne Ukkometson ja Shallow’n viereen. Myös Gasellien tähdittämä Aatelisii on takuuvarma festarihitti.

Ellinooran mieluisinta aluetta ovat häpeilemättömät voimaballadit, joihin hän uskaltaa kirjoittaa "Sinä olet taideteos" -säkeen kaltaisia voimaannutuskliseitä. Nartut osoittaa, että myös PMMP-tykitys onnistuu. Tätä röyhkeää suuntaa olisi hauska kuulla artistilta lisää. Joka tapauksessa Ellinooran suosio on nyt sinetöity.

Arttu Seppänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Aiheet:

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi