Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kulttuuri ja viihde

Alesso nähdään Weekend-festivaaleilla – korvaa lauantain pääesiintyjänä Swedish House Mafian

Weekend-festivaaleille lauantain pääesiintyjäksi hankittu Swedish House Mafia ei saavukaan Helsinkiin. Yhtye ilmoitti peruutuksesta yöllä. LEHTIK UVA / AFP

Weekend-festivaalien lauantai-illan pääesiintyjä Swedish House Mafia on peruuttanut tulonsa festivaaleille. Yhtyettä saapuu korvaamaan ruotsalainen tuottaja-DJ Alesso . Hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa Calvin Harrisin, Usherin ja David Guettan kanssa.

Festivaali tiedottaa, että Swedish House Mafia ilmoitti perjantain vastaisena yönä, ettei kokoonpano pysty saapumaan Suomeen tuotannollisten ongelmiensa vuoksi.

Huhuja peruuntumisesta liikkui Weekend-festivaalien mukaan jo varhain torstaina. Tieto varmistui illan mittaa, ja lopulta yhtye vahvisti asian itse.

– Festivaali oli valmistellut kokoonpanon saapumista tiiviisti yli puolen vuoden ajan, ja peruutus tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta, festivaali kuvailee tiedotteessa.

Peruuttaminen näyttää olleen myös yhtyeelle itselleen äkillinen, sillä he olivat jo toimittaneet festivaalialueelle muun muassa kaikki fanimyynnin tuotteensa. Lisäksi lavarakennelmat ja muut valmistelut oli tehty odottamaan kokoonpanon rekkojen saapumista lauantaiksi Helsinkiin.

Weekend Festival pidetään Helsingin Suvilahdessa 19.–20. heinäkuuta.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi