Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kulttuuri ja viihde

Arvio

Levyarvio: Norjalainen Aurora erottuu muista luonnonlapsimaisella hempeydellä

Aurora

A Different Kind of Human (Step 2)

Universal

Tähdet 3/5

Skandinaviasta nousee esille englanniksi laulavia naispoppareita kuin sieniä syysmyrskyjen jälkeen. Se on hyvä asia niin kauan, kun jokaisella heistä on selkeä oma tyylinsä. Niin tuntuu ainakin vielä olevan, ja norjalainen Aurora erottuu Tove Losta, Lykke Listä, Sigridistä ja vaikkapa Møstä omalla luonnonlapsisemmalla hempeällä tyylillään.

Auroran jo kolmas kokopitkä, edellisen Infections of a Different Kind (Step 1) -albumin seuraaja jatkaa samaa melodista kulkua.

Auroran kirkas ääni täydentää elektronisen tanssittavia taustoja hyvin. Maanläheiset sanoitukset vievät väkisin maailmaan, jonka Aurora näkee. Minimalistiset pitkään kaiutetut elementit sopivat hyvin Auroran yksinkertaiseen kerrontaan luontoon kaipaamisesta, yhteydestä maailmaan ja totta kai rakkaudesta. Dance on the moonissa penetroidaan maailmaa ja tanssitaan kuussa.

Auroran ongelmaksi saattaa muodostua vokaalinen yhtäläisyys muun muassa Astrid S:n ja Sigridin kanssa. Tämän albumin sisältämälle ilmastohuolia herättelevälle ja tiedostavalle popmusiikille on kuitenkin kysyntää, vaikkei se mitään suurenmoista uutta esittelekään.

Lue myös: Lahtelaislähtöinen musiikkitoimittaja nauhoitti lapsena omia ohjelmia c-kasetille – työkaveri huomasi yhtäläisyyden Katri Norrlinin ja Cheekin välillä
Joonas Lahtinen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Aiheet:

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi