Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kulttuuri ja viihde

JVG kruunasi lasten liikuntaleirin Vierumäellä - "Ihan kuus kautta viis"

JVG aloitti juhannuksen keikkailun Vierumäeltä. Kuva: Sami Kuusivirta

Suurta suosiota nauttiva JVG järjesti lentävän lähdön juhannukseen Vierumäen urheiluleirille osallistuneille lapsille ja nuorille. Räpduo Jare ja VilleGalle ovat olleet jo useana kesänä järjestämässä 9–13 -vuotiaille omaa leiriä ja tälläkin kertaa nelipäiväinen ohjelma päättyi ilmaiskonserttiin.

Tällä kertaa leirille osallistui 77 lasta. Lavalla kansaa viihdyttänyt Jare antoi kehut hyvästä ilmapiiristä. JVG ei tyytynyt pariin kipaleeseen, vaan esitti kaiken kaikkiaan noin kymmenen uudempaa ja vanhempaa kappalettaan.

– Huikea leiri, lapset ovat olleet tosi reippaita. Tästä on hyvä mennä kohti juhannusta.

Päätöspäivän ilmaiskeikkaa oli saapunut katsomaan muutama sata innokasta. Kira Majuri, Terhi Komulainen ja Silja Timonen olivat keikasta innoissaan. Kolmikon juhannus sujuu mökillä ja kotona.

– Oli hyvä, ihan kuus kautta viis, Komulainen kehui.

– Oli kiva, että tuli myös uusia biisejä, Majuri kertoi.

Vantaalta Vierumäelle tulleet Nea Nikula, Ella Koskinen, Lotta Nikula ja Tommi Nikula eivät tienneet mitään JVG:n järjestämästä keikasta. Nelikon vanhemmat saivat onnistuneeti järjestettyä lapsille yllätyksen. Juhannuksesta on tulossa kaikin puolin aktiivinen.

– Uimista, flowparkkia, pelaamista, nelikko lateli vuorotellen.

Nea Nikula, Ella Koskinen ja Lotta Nikula kuuntelivat JVG:n keikkaa ja jatkavat liikunnantäytteistä juhannusta Vierumäellä. Kuva: Sami Kuusivirta

Majoitustilat täyteen varattuna

Vierumäellä voidaan olla tyytyväisiä juhannuksen kysyntään. Alueen mökit ja muut majoitustilat ovat olleet täyteen varattuja jo noin kuukauden. Tänä vuonna myös hotelliasiakkaita on kiitettävästi.

– Vapaa-ajan matkustajia on paljon ja varsinkin perheitä. Iso osa on tietty mökkien omistaja-asiakkaita, mutta hotellin kysyntä on ollut meille positiivinen yllätys, hotelli- ja majoituspäällikkö Kristiina Hartikainen tuumasi tyytyväisenä.

Lauri Ilola
lauri.ilola@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi