Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kulttuuri ja viihde

Ilman ateriaa, lämmittelijää ja ilotulitusta – Graham Bonnetin Alcatrazz soittaa Lahdessa toisenkin keikan

Kuudella vuosikymmenellä levyttänyt bändiliideri Graham Bonnet on toinen vasemmalta. Kuva: Alcatrazz

Maineikas heavykurkku Graham Bonnet tekee Alcatrazz-yhtyeensä kanssa Lahdessa kaksi keikkaa aiotun yhden sijaan. Bändi soittaa Ace Cornerin 4th of July Rock Partyssa Niemessä, mutta metelöi samassa paikassa myös päivää aikaisemmin eli keskiviikkona 3. heinäkuuta.

Ace Cornerin Riku Roudon mukaan 300 asiakkaalle suunnattu 4th of July Rock Party on herättänyt sen verran suurta kiinnostusta barbeque-aterioineen ja ilotulituksineen, että toinenkin ilta on järjestämisen väärti.

Bonnet perusti Alcatrazzin vuonna 1983. Yhtye levytti parissa vuodessa kolme albumia, jonka jälkeen pani pillit pussiin. Tällä vuosituhannella Alcatrazz on palannut kahdesti. Nykyisen kokoonpanon toinen alkuperäisjäsen on kosketinsoittaja Jimmy Waldo.

Bonnet on tehnyt pitkän soolouran ja vaikuttanut yhtyeissä The Marbles, Rainbow, Michael Schenker Group ja Impellitteri. Alcatrazzin keikoilla kuullaan kappaleita Bonnetin uran varrelta.

Amerikkalaisbändin Euroopan-kiertue käynnistyy Lahdesta. 4th of July Rock Partyssa alkutahdit antaa Bryn Jones & Ben Granfelt Duo. Vuorokautta aikaisemmin Ace Corner tarjoilee Alcatrazzin ilman ateriaa, lämmittelijää ja ilotulitusta.

Janne Urpunen
janne.urpunen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi