Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kulttuuri ja viihde
Ilkka
Kuosmanen
ilkka.kuosmanen@ess.fi

Kommentti: Nyt pelataan kesäteatteribingoa!

Kuva: Anssi Hietamaa

Kesäteatterikausi on aivan kohta täällä. Lahden seudun tarjonnassa on tapahtunut pieniä muutoksia sikäli, että viime kesänä aloittanut Vääksyn kesäteatteri ei järjestä tänä vuonna esityksiä.

Myös Lahden Laukes jatkaa hiljaiseloaan – sikäli kun kesäkuista yhteislaulutapahtumaa ei lasketa esitykseksi. Heinäsuon näytelmäpiiri puolestaan muuttaa kovin hiljaiseksi muuttuneesta Hollolan Pyhäniemestä takaisin Heinäsuolle.

Kesäteatteri on kokonaisvaltainen elämys, joka tarjoaa herkkua kaikille aisteille. Parhaimmillaan kokemus toimii kesäpäivän kruununa.

Joskus kesäteatteri voi kuitenkin olla myös koettelemus. Jos ajatukset tahtovat harhailla, laukusta kannattaa kaivaa Etelä-Suomen Sanomien kesäteatteribingo.

Bingon pelaaminen on yksinkertaista. Tulosta oheinen kuponki mukaasi tai ota siitä kuva puhelimellasi. Sitten vain seuraamaan, mitkä kesäteatterille tyypilliset ilmiöt tai asiat näytöksessä esiintyvät.

Kun saat rivin täyteen, kajauta mielessäsi äänekkäästi BINGO! Huomaavaisuudesta esiintyjiä kohtaan pyrimme välttämään varsinaisia möläytyksiä. Turvallisinta on tietysti täyttää kuponki vasta jälkipeleissä.

Palauta täytetty bingo (myös osittain täytetty kuponki kelpaa) kulttuuritoimitukseen (ESS/kulttuuri, PL 80, 15101 Lahti tai kulttuuri@ess.fi) ja kerro samalla, missä esityksessä kävit. Vastanneiden kesken arvotaan elokuun lopulla kirjapalkintoja.

Kattavan valikoiman Lahden seudun kesäteattereita löydät ESS:n Kesälehdestä sivulta 10.

Ilkka Kuosmanen
ilkka.kuosmanen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi