Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kulttuuri ja viihde

Uudella Selviytyjät-kaudella tavikset kohtaavat julkkikset - mukana päijäthämäläisiä kisaajia

Lahtelainen vloggaaja Arttu Lindeman on mukana Selviytyjät Suomen uudella kaudella. Kuvaukset ovat jo käynnissä Filippiineillä. Kuva: Saku Tiainen

Viime sunnuntaina päättynyt Selviytyjät Suomi -tosi-tv-ohjelma saa jatkoa syksyllä. Tällä kertaa selviytyjän tittelistä kisaavat sekä tavikset että julkkikset.

Kisassa nähdään myös päijäthämäläisiä osallistujia. Yksi heistä on lahtelainen vloggaaja ja Läikkyy-hitistä tunnettu rap-artisti Arttu Lindeman.

- Yritän ainakin alkuun olla ihan hyvä jätkä. Siinä on tällaisilla luonteenpiirteillä jo vähän hommaa, sanoo Lindeman tiedotteessa.

Itseään hän kuvailee energiseksi ja suorapuheiseksi kaveriksi, joka on tottunut olemaan huomion keskipisteenä.

Lindeman on suosittu videobloggaaja, jonka kanavalla YouTubessa on yli 174 000 tilaajaa sekä yli 37 miljoonaa näyttökertaa. Lindeman sai vuonna 2017 järjestetyssä Emma-gaalassa kolme ehdokkuutta. Lindeman valittiin yleisöäänin vuoden 2016 artistiksi.

Selviytyjissä Lindemanin kanssa kisaavat muusikko Tommi Läntinen, ex-missi ja somevaikuttaja Sara Sieppi, ex-pikajuoksija ja valmentaja Markus Pöyhönen, muusikko ja Tiktak-yhtyeen solisti Petra Gargano, radiojuontaja Alma Hätönen, Sohvaperunoista tuttu partasuu Juhani Koskinen, sekä ex-keihäänheittäjä ja poliisi Taina Ojaniemi (omaa sukua Uppa).

Tällaisia ovat Päijät-Hämeen tavisvahvistukset

Lahtelaisella pankkitoimihenkilöllä Kimmo Nupposella on seikkailu-urheilijan tausta. Kuva: Saku Tiainen

Julkisuuden henkilöt ja niin sanotut tavan tallaajat kilpailevat kisan aluksi omina heimoinaan.

Tavisten heimoon ottaa osaa lahtelainen pankkitoimihenkilö Kimmo Nupponen, 57. Hän on pitkän uran finanssialalla tehnyt ja erä- ja seikkailutaidoillaan briljeeraava selviytyjäkokelas.

Nupponen kertoo tiedotteessa lähteneensä Selviytyjiin perheen vastustuksesta huolimatta:

"Perhe sanoi, että älä missään nimessä hae siihen kisaan, niin minähän hain. Ihan uhallakin."
 
Nupponen kuvailee olevansa työmaailmassa sosiaalinen ja hymyilevä, vapaalla aavistuksen kärttyinen ja perheestään huolta kantava ukko. Eniten Nupponen kertoo jännittävänsä kuumaa ilmastoa, nälkäkiukkuja ja herkistymistä mahdollisesta läheisten yhteydenotosta.

Nupposen haastaa vierumäkeläinen oikeuslääketieteen erikoislääkäri ja lakimies Anu Toikka, 43.

Vierumäkeläinen oikeuslääketieteen erikoislääkäri ja lakimies Anu Toikka lähtee tavoittelemaan selviytyjän titteliä. Kuva: Saku Tiainen

Toikka puolestaan kuvailee itseään näin:

"Minussa varmaan ärsyttävintä on se, että olen dominoiva persoona, aika äänekäs, määrätietoinen ja ajattelen ehkä jossian määrin olevani aina oikeassa."
 
Toikka kertoo olevansa rohkea, peloton ja periksiantamaton. Hän on suuri Selviytyjät-fani, harrastaa aktiivisesti liikuntaa ja omaa sukellusoppaan tutkinnon. Eniten jännittävät korkeat paikat ja saarten hyönteiset.

Kaiken kaikkiaan Selviytyjiin haki yli 5 000 henkilöä. Mukaan on siivilöity kahdeksan tavista. Ohjelmaa kuvataan Filippiineillä toukokuun ajan, ja uusi kausi alkaa Nelosella syyskuussa.

Voittaja kuittaa itselleen 30 000 euroa.

Millamari Uotila
millamari.uotila@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi