Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kulttuuri ja viihde

Lahtelaisen Merkityskirjojen tarina jatkuu kolmanteen osaan

Perhehoitoliiton kehittämispäällikkö Anu Lehtosaari, kuvittaja Anna Aalto, kirjailija Terhi Kangas ja psykoterapeutti Maaret Kallio esittelivät kirjaprojektia viime viikolla Lahdessa. Kuva: Helena Salakka

Lahtelainen Merkityskirjat-pienkustantamo jatkaa kirjasarjaansa, jonka tuotosta osa ohjataan hyväntekeväisyyteen. Ensi syksynä ilmestyvällä Helgan ja Helmerin viikonloppuveli -kirjalla kerätään rahaa Perhehoitoliiton sijaisperhetoimintaan. Kirjan suojelijaksi on ilmoittautunut psykoterapeutti Maaret Kallio.

Terhi Kankaan kirjoittama ja Anna Aallon kuvittama kirja on lastenkirjasarjan kolmas osa. Kirja kuvaa Lehmusvirran perhettä, joka ryhtyy lomaperheeksi sijaisperheelle. Jokainen myyty kirja tukee Perhehoitoliiton työtä seitsemällä eurolla.

– On yhteiskunnallisestikin arvokasta, että lomaperhetoimintaa tehdään tutuksi nyt lastenkirjan keinoin, iloitsee Perhehoitoliiton toiminnanjohtaja Merja Lehtiharju.

Merkityskirjojen esikoisteos Helga Hidalmiina kissojen kunniavieraana ilmestyi marraskuussa 2017. Sen myynnillä on kerätty 6 200 euroa eläinsuojelutyöhön.

Ilkka Kuosmanen
ilkka.kuosmanen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Aiheet:

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi