Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kulttuuri ja viihde

Apulannan biisileiri tulee taas – mukaan pääsee yhdeksän nuorta musiikintekijää

Apulannan muusikot Sipe Santapukki ja Toni Wirtanen katsovat Tonin päivän faniensa kanssa Apulandiassa. Kuva: Sami Kuusivirta

Apulannan biisileirille on valittu yhdeksän osallistujaa. Apulannan ja Veikkauksen järjestämä biisileiri on suunnattu erityisesti nuorille musiikintekijöille ja artisteille, ja se pidetään toukokuussa Apulandiassa Lahdessa.

Viikonlopun kestävän biisileiri on syväsukellus musiikin tekemiseen ja sen aikana Apulannan Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki sekä joukko vierailevia tähtiä antavat oman laajan osaamisensa leiriläisten käyttöön.

– Biisileiristämme on muodostunut jo perinne, ja se on yksi mielekkäimmistä asioista, joita Apulandian seinien sisällä on aikanamme tehty. Tulevalta leiriltä odotan ennen kaikkea sitä, mitä itse opin nuorilta musiikintekijöiltä. Toki meilläkin on Tonin kanssa paljon annettavaa, mutta yhdessä tekemällä syntyy paikoitellen kuolemattomia asioita, kertoo Sipe Santapukki tiedotteessa.

Biisileiri järjestetään nyt kolmatta kertaa. Leirille haki 44 nuorta musiikintekijää, joista Apulanta valitsi videohakemusten perusteella yhdeksän osallistujaa. Kymmenes osallistuja valitaan leirille yleisöäänestyksellä osoitteessa veikkaus.fi.

Millamari Uotila
millamari.uotila@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi