Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kulttuuri ja viihde

Arvio

Levyarvio: Jannika B:n levyllä soi Vantaan kokoinen tyhjyys

Jannika B
Toinen Nainen
Tähtiä 1/5

Singlen jälkeen popmusiikin historian tavanomaisin tuote on albumillinen lauluja ihmissuhteista. Sen pitäisi olla riittävän universaalia, ja toiset tekevät sen yksityiskohtaisemmin ja toiset laulamalla Vantaasta, vuodenvaihteista ja uusien sivujen kääntämisestä. Viimeksi mainittu on Jannika B:n taktiikka.

Toinen Nainen on artistin kolmas albumi, joka liukuu korvakäytävissä niin liukkaasti, että mikään ei pysy missään. Tyhjään on paha tarttua. Vielä 60-luvulla kenties riitti She’s in love with me and I feel fine.

Siinä missä vaikka Sannin kappaleissa on kiinnostavia, inhimillisiä ja todentuntuisia yksityiskohtia, Jannika B:n kappaleissa on yleismaailmallisia ja vieraannuttavia kliseitä. Ja he laulavat pitkälti samoista asioista. Muisto minusta -kappaleessa mainitut Phil Collinsin vinyylit eivät yksistään riitä.

Toinen Nainen ei sisällä myöskään tuotannoltaan mitään kiintopisteitä. Tavanomaisia, monesti kuultuja ratkaisuja. Erityismaininta kuitenkin alkuvuoden parhaiten nimetystä kappaleesta, Vantaan kokoinen yksinäisyys.

Arttu Seppänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi