Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kulttuuri ja viihde

Lahden kaupunginteatterissa lisänäytöksiä suosituista esityksistä – "Iso kiitos lahtelaisille!"

Kulttuuriosuuskunta Kellopelin Anni Kajos antoi näytteen osaamisestaan teatterin infossa alkuvuodesta. Kuva: Janne Ranne

Lahtelainen kulttuuriosuuskunta Kellopeli järjestää vielä yhdet lisänäytökset suosituista Ilta musikaalien parissa ja Ilta Oscareiden tapaan -esityksistään.

Ilta musikaalien parissa -esityksen lisänäytös on lauantaina 6. huhtikuuta Lahden kaupunginteatterin Eero-näyttämöllä. Esitys käynnistyy kello 19.

Ilta Oscareiden tapaan -esityksen lisänäytös on sunnuntaina 7. huhtikuuta Lahden kaupunginteatterin Juhani-näyttämöllä. Tämä esitys käynnistyy kello 14.

Kulttuuriosuuskunta Kellopelin alkukeväästä ensi-iltansa saaneet esitykset saivat yleisön ja kriitikoiden suosion. Aiemmat esitykset ovat olleet useimmiten loppuunmyytyjä.

Kellopelin hallituksen puheenjohtaja Panu Kangas kertoo tiedotteessa, että esitysten suosio on lyönyt osuuskunnan hallituksen ällikällä.

– Olen sanattoman onnellinen kuullessani, että olemme yleisön silmissä onnistuneet tehtävässämme hyvin. Kulttuuriosuuskunta Kellopeli haluaa sanoa ison kiitoksen lahtelaisille, jotka ovat innostuneet nuoren osuuskuntamme tuotannoista ja siten kannustaneet meitä jatkamaan toimintaamme myös tulevaisuudessa!

Anne Honkanen
anne.honkanen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi