Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kulttuuri ja viihde

Heinolan kesäteatterin lipuista jo pian puolet myyty – lavalla nähdään myös lahtelaisväriä

Lahden kaupunginteatterin näyttelijä Mikko Jurkka näyttelee ensi kesänä Heinolan kesäteatterissa. Kuva: Sami Kuusivirta

Heinolan kesäteatteri on julkistanut loputkin ensi kesän näytelmän näyttelijäkaartista. Kesäteatterissa näyttelevät jo julkistettujen näyttelijöiden lisäksi myös Lahden kaupunginteatterin näyttelijä Mikko Jurkka sekä näyttelijä Emilia Sinisalo. Molemmat nähdään Heinolan kesäteatterissa ensimmäistä kertaa.

Heinolan kesäteatterissa nähdään ensi kesänä komedia Pokka pitää. Aiemmin sen näyttelijöistä on jo julkistettu Hyacinth Bucketin pääosan näyttelevä Jaana Saarinen sekä Taisto Oksanen, Ulla Tapaninen, Heidi Herala ja Seppo Maijala. Esityksen ohjaa Jaakko Saariluoma.

Lahtelainen Mikko Jurkka on ollut kiinnitettynä Lahden kaupunginteatterissa vuodesta 2000 lähtien. Kevään aikana hän on mukana Lahden kaupunginteatterissa muun muassa Antti Tuurin romaaniin pohjautuvassa Ikitiessä.

Emilia Sinisalo näyttelee tällä hetkellä Helsingin kaupunginteatterin Kirsikkatarhassa. Hän on suurelle yleisölle tuttu esimerkiksi YLE:n kanavilla nähdystä draamasarjasta Korpelan kujajuoksu.

Ennakkomyynti ollut erittäin vilkasta

Heinolan kesäteatterin tuottaja Saija Jäppisen kertoo tiedotteessa, että Pokka pitää -näytelmä on herättänyt ennakkomyynnissä kiinnostusta erittäin hyvin.

– Lipuista on kohta myyty jo puolet. Olemme reilusti edellä viime vuosien myyntilukuja. Ennakkomyynti on ollut yksi parhaista 2010-luvulla, Jäppinen sanoo.

Syitä hyvään ennakkomyyntiin on Jäppisen mukaan monia.

– Viime vuoden esitys sai paljon hyvää palautetta, ja se näkyy tämän vuoden myynnissä. Lisäksi Pokka pitää on valmiiksi tunnettu tuote, joka Ylen toistuvilla uusinnoilla on kerännyt uskollisen katsojakunnan.

Viime vuonna Heinolan kesäteatterissa esitettiin Kunnon komedia. Pokka pitää -näytelmä puolestaan perustuu Roy Clarken kirjoittamaan, Suomessa samalla nimellä tunnettuun, suosittuun tv-sarjaan.

Pokka pitää -ensi-ilta on 13.6. Esitykset jatkuvat 28.7. saakka.

Anne Honkanen
anne.honkanen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi