Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kulttuuri ja viihde

Orimattilalainen Mila Teräs alustaa Lahden kirjailijakokouksessa kesällä

Enimmäkseen lapsille ja nuorille kirjoittava Mila Teräs laatii alustuksen Lahden kirjailijakokoukseen. Kuva: Juha Peurala

Lahden kirjailijakokous on julkistanut ensimmäiset kansainväliset vieraansa. Lahteen tulonsa ovat vahvistaneet japanilainen Keijiro Suga, irlantilainen Michael O’Loughlin, unkarilainen Virág Erdös, skotlantilainen Nalini Paul, virolainen Käitlin Kaldmaa ja slovenialainen Miha Mazzini.

Kotimaisista kirjailijoista kokouksessa ovat luvanneet alustaa Anni Kytömäki, Olli-Pekka Tennilä ja orimattilalainen Mila Teräs.

Kokous järjestetään 13.–16. kesäkuuta. Tapahtuman teemana on kirjailijan luonto. Keskustelut käydään Lahden entisellä kansanopistolla, jossa suurin osa kirjailijoista myös majoittuu.

Puheenjohtajina toimivat J.P. Pulkkinen ja Marjo Heiskanen. Aiemmin puheenjohtajaksi ilmoitettu Riina Katajavuori on vetäytynyt tehtävästä.

Lahden kansainvälinen kirjailijakokous järjestetään nyt 29. kerran. Kaikki kokouksen keskustelut ovat yleisölle avoimia.

Kokouksen aikana järjestetään lisäksi kolme muutakin yleisötilaisuutta: Proosamatinea Lahden pääkirjastossa, Open Mic -tilaisuus Ravintola Tirrassa ja Kansainvälinen runoilta Lahden konserttitalossa.

Ilkka Kuosmanen
ilkka.kuosmanen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi