Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kulttuuri ja viihde

Ikitien esitykset jatkuvat normaalisti Lahden kaupunginteatterissa, tuurauskuvio ehti työllistää jo teatterinjohtajaakin

Ilkka Laasonen voi huokaista helpotuksesta: Ikitien esitykset jatkuvat alkuperäisellä miehityksellä. Kuva: Sami Lettojärvi

Lahden kaupunginteatteri pystyy jatkamaan Ikitie-näytelmän esityksiä normaaliin tapaan. Teatterijohtaja Ilkka Laasonen kertoi tiistaina, että viime perjantaina näytelmässä selkänsä loukannut miesnäyttelijä on kuntoutunut ja pystyy palaamaan rooliinsa. Seuraavat esitykset ovat torstaina ja perjantaina.

– Käymme läpi kohtauksen, jossa haaveri sattui ja varmistamme, ettei vastaava toistu, Laasonen lupaa.

Näytelmä jouduttiin keskeyttämään, kun Marko Nurmi loukkasi selkänsä esitykseen kuuluvassa tyynysotakohtauksessa. Nurmi on mukana myös Puhalluksessa ja Sound of Musicissa -musikaalissa.

Viimeksi mainittu vedettiin lauantaina läpi sijaisjärjestelyillä. Panu Kangas hyppäsi Rolfin rooliin, ja Laasonen teki itse pienen roolin näytelmän lopussa.

– Vedin tirolilaishousut jalkaan ja tein sen pikkuosan. Mutta se oli pelkkä käväisy näyttämöllä, Laasonen huomauttaa.

Laasonen on tottunut paikkaamaan näyttelijöitä tarvittaessa. Edellisen kerran hän muistelee näytelleensä Iso paha susi -lastennäytelmässä, kun pääosaa esittäneellä Tapani Kalliomäellä oli ääni poissa.

– Näytelmän pääharjoitusta oli tulossa katsomaan iso lauma lapsia, enkä raaskinut lähettää heitä pois. Sound of Musicissa olen oikeasti Maxin (Timo Välisaari) varamies, Laasonen paljastaa.

Ilkka Kuosmanen
ilkka.kuosmanen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi