Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kulttuuri ja viihde

Lahtelaisravintola järjestää tänään "hiljaiset" bileet

Ravintola Pikku Hanhessa bailataan perjantaina kuulokkeet päässä. Kuva: Silent Entertainment

Lahtelaisravintola Pikku Hanhi kokeilee perjantaina, minkälaista vuorovaikutusta syntyy, kun musiikki soi kunkin baarivieraan pään sisällä. Kyse on Silent Party -illasta, jossa musiikki soi vain kävijöille jaettavissa kuulokkeissa.

Kukin sisääntulija saa ovella valita, haluaako kuunnella discohittejä vai rockia. Kuulokkeiden väri vaihtuu sen mukaan, mikä musiikki niissä soi. Läsnä on kaksi DJ:tä, jotka soittavat samanaikaisesti erityyppistä musiikkia.

– Kuulokkeita on varattu kerrallaan noin 100 bilettäjälle. Odotamme mielenkiintoista iltaa. Jää koettavaksi, onko Silent Party nimensä mukaisesti hiljainen ja saavatko henkilökunnan korvat lepoa normi-iltaan verrattuna, Pikku Hanhen ravintoloitsija Topi-Pekka Laakso toteaa.

Laakson mukaan Silent Party tai Headphones Party on noussut jonkinmoiseksi ilmiöksi maailmalla tällä vuosikymmenellä. Hiljaisia discoja on järjestetty suurissa kaupungeissa esimerkiksi USA:ssa ja Australiassa. Suomessa trendi on vielä melko tuntematon.

– Katsojille kuulokebileet ovat huvittavaa seurattavaa. Musiikki ei kuulu, mutta jengi heiluu ja kengät kopisevat. Moni innostuu laulamaankin biisien mukana, usein kovaa ja nuotin vierestä, sillä hehän eivät kuule omaa ääntään, Laakso huomauttaa.

Silent Disco on jo ehtinyt valloittaa maailmaa ja nyt siitä pääsee osalliseksi myös Lahdessa. Perjantaina 14.12 ravintola Pikku Hanhi muuttuu Silent Discoksi. Ravintolan jokainen asiakas saa käyttöönsä langattomat kuulokkeet mistä hän voi valita joko rock- tai discomusaa.

Silent Discon puuhanainen Jenni Vuorio kertoo Radio Voiman Aamujobbareissa Silent Disco -tapahtumasta.

Ilkka Kuosmanen
ilkka.kuosmanen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista FC Lahden tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 2 vk
0 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi