Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kulttuuri ja viihde

Uusi taidefestivaali vetää Jukka Nousiaisen Nastolaan levynjulkaisukeikalle

Jukka Nousiainen soittaa levynjulkaisukeikan Nastolassa 5. heinäkuuta. Uusi levy kantaa nimeä Ei enää kylmää eikä pimeää.

Lahden Nastolassa heinäkuussa järjestettävä Väristyksiä-festivaali tuo Nastolan vanhalle kunnantalolle kaksi isosti kiiteltyä artistia. Nastolalaislähtöinen Jukka Nousiainen soittaa levynjulkaisukeikkansa 5. heinäkuuta, ja samana iltana esiintyy myös lahtelainen M, eli Minja Koski.

4.–6. heinäkuuta vietettävän festivaalin ensimmäinen päivä on lasten ja perheiden taidepäivä. Päivän työpajoissa perheen pienimmille on tarjolla satuja ja askartelua perhosteemalla. Toisena päivänä lahtelainen valokuvaaja Antti Sepponen vetää videopajoja nuorille. Pajassa voi kokeilla videoiden tekemistä nostalgisella VHS-tekniikalla.

Kolmas päivä on omistettu hiekkataiteelle. Annista vastaavat taiteilija Veijo Ruotanen ja hiekkataiteilija Amadeu Vives. Päivän aikana on kuusi hiekkataide-esitystä, ja tekemistä pääsee myös kokeilemaan. Vives rakentaa lisäksi oman perhoshuoneen, jossa on perhospuu ja leijailevia perhosia.

Vanhan kunnantalon tiloissa on esillä myös Berliinin Nationalgallerien vuoden 2017 palkinnon voittaneen taiteilijan Agnieszka Polskan ja helsinkiläisen visuaalisen taiteilijan Noora Geagean videoteoksia.

Tapahtumakokonaisuuden järjestää Nastola-seura.

Millamari Uotila
millamari.uotila@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi