Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kulttuuri ja viihde

Rumpali Sipe Santapukki mursi olkapäänsä hiihto-onnettomuudessa - kiertueella kolme keikkaa jäljellä

Syksyllä otetussa kuvassa kahvittelevan Sipe Santapukin olkapää on vielä kunnossa. Kuvassa oikealla Apulannan solisti Toni Wirtanen. Kuva: Sami Kuusivirta

Apulannan rumpali Sipe Santapukki kertoo Instagram-tilillään murtaneensa olkapäänsä urheillessaan.

– Urheilu on vaarallista. Tänään hiihtoladulla nutulleen; olkapää sijoiltaan ja murtuma, Santapukki kirjoittaa.

Onnettomuus tapahtui erityisen pahaan aikaan, sillä Santapukilla on bändinsä kanssa 12 paikkakunnan konserttisalikiertue kesken. Kiertue on rumpalin sanojen mukaan bändin historian toistaiseksi hienoin.

Lue myös: Lautakunta siunasi Toni Wirtasen rantatontin
 

Keskiviikkona päivällä tehdyn Instagram-päivityksen mukaan Santapukki on käynyt lääkärillä ja saanut olkapäähänsä hoitoa. Kuva kertoo, että rumpalin olkapää ja käsivarsi on pakattu teippiin.

– Tällä tavalla olkapää pysynee kuopassaan vielä tämän viikon, vaikka palasina onkin. Heti rundin jälkeen puukon alle ja luut takaisin kuosiin.

Älä usko lauluihin -kiertue 2018 ei keskeydy rumpalin loukkaantumisen takia. Se jatkuu Santapukin mukaan yhtyeen faneilta saatujen satojen tsemppiviestien ja bändin muiden jäsenten skarppaamisen voimin.

– Kiitos tsemppiviesteistä, niistä on ollut apua kivun sietämisen kanssa. Aikamoiseltahan rummuttaminen tuntuu tässä jamassa, voin kertoa. En missaisi tämän kiertueen grande finalea mistään hinnasta, Santapukki viestittää.

Hän on höystänyt Instagram-julkaisunsa surkuhupaisasti aihetunnisteilla #kipukuoleehuutamalla #kivustanautintoon #brokenbones #olkapää #solisluu #lapaluu.

Heinolalainen rokkari matkaa bändinsä kanssa torstaina Hämeenlinnaan. Perjantaina Apulanta on Helsingissä ja lauantaina sekä sunnuntaina Lahdessa Sibeliustalossa. Kiertueen viimeiset keikat ovat loppuunvarattuja.

Minna Krupka
minna.krupka@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi