Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kulttuuri ja viihde

The Voice of Finlandissa kisaa toinenkin lahtelainen - Merica, 30, ihailee Jeesusta ja Michael Jacksonia

Merica Nyman kisaa laulukilpailun toisessa jaksossa.

Viime viikolla alkaneella The Voice of Finlandin  uudella kaudella kisaa peräti kaksi lahtelaista, jotka kokeilevat siipiään laulukilpailussa. Etelä-Suomen Sanomat kertoi viime viikolla ensimmäisessä jaksossa esiintyneestä 27-vuotiaasta Elsa Rusista, jonka tähtivalmentajat hyväksyivät jatkoon.

Seuraavassa jaksossa mukana on jälleen uusia kokelaita, joiden joukossa on myös 30-vuotias Merica Nyman. Lahtelainen Merica on koulutukseltaan markkinointimerkonomi, mutta opiskelee parhaillaan lähihoitajaksi. Hän kertoo ihailevansa Jeesusta ja Michael Jacksonia.

Seuraava jakso nähdään Neloselta perjantaina 12. tammikuuta. Jo ensimmäisessä jaksossa kohahduttanut uusi tähtivalmentaja Toni Wirtanen ei jää sivustaseuraajaksi tässäkään jaksossa. Tuotannosta kerrotaan, että illan aikana kuultava esitys, joka hämmästyttää muita tähtivalmentajia, saa Wirtasen liekkeihin ja huutamaan suoraa huutoa.

The Voice of Finlandin toisessa jaksossa mukana on laulajia Helsingistä, Tampereelta, Keravalta, Turusta, Joensuusta, Lahdesta, Järvenpäästä ja Oulusta.

Ville Paso
ville.paso@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS Verkko Plus 1 kk vain 7,90 € (norm. 14,50 €) ja pääset käsiksi kaikkiin Etelä-Suomen Sanomien maksullisiin sisältöihin.

Tilaa tästä 1 kk 7,90 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X