Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kulttuuri ja viihde

Toni Wirtanen sortuu sääntörikkomukseen laulukisan ensimmäisessä jaksossa - kilpailijoiden joukossa myös lahtelainen Elsa

The Voice of Finlandin tähtivalmentajia ovat Redrama, Toni Wirtanen, Anna Puu ja Olli Lindholm.

The Voice of Finlandin uusi kausi alkaa perjantai-iltana. Nelosella nähtävässä laulukisassa on tällä kertaa mukana päijäthämäläistä väriä sekä tähtivalmentajan että kilpailijan rooleissa.

Uutena tähtivalmentajana aloittava Toni Wirtanen erehtyy jo ensimmäisessä jaksossa tekemään sääntörikkomuksen, kun hän innostuneena kurkistelee kesken esityksen tuolinsa takaa tuomaroidessaan esitystä. Hollolalainen saa nopeasti noottia juontaja Heikki Paasoselta, joka kertoo, ettei kurkistelu ole sallittua.

Kisan ideana on, että esiintyjät saavat esittää ensimmäiset kappaleensa tuomaristolle sokkona siten, että pelkästään lauluääni vaikuttaa kokelaiden jatkomahdollisuuksiin. Wirtanen kuitenkin innostuu niin paljon kuulemastaan, ettei hän malta olla vilkuilematta.

Mukana lahtelainen Elsa Rusi

Ensimmäisessä jaksossa esiintyy 27-vuotias lahtelainen Elsa Rusi, joka opiskelee valokuvausta muotoiluinstituutissa. Perfektionistiksi itseään kuvaileva Elsa voi olla tuttu myös Lahden iltaelämässä viihtyville, sillä hän työskentelee opintojensa ohessa Pikku Hanhi -pubissa. Siellä järjestettävistä sunnuntaijameista hän on saanut kimmokkeen lähteä kokeilemaan siipiään musiikin parissa.

The Voice of Finlandin ensimmäisessä jaksossa mukana on laulajia myös Helsingistä, Espoosta, Keravalta, Hyvinkäältä, Joensuusta, Sotkamosta, Seinäjoelta ja Jyväskylästä. Kausi alkaa perjataina kello 20 Nelosella.

Ville Paso
ville.paso@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi