Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kulttuuri ja viihde

Hot Club -tanssiryhmä saa vieraakseen pitkän linjan tanssijat - Salkkareista tuttu Anu Palevaara palasi ilolla vanhaan kotikaupunkiinsa Lahteen

Viime vuonna uudistunut lahtelainen tanssiryhmä Hot Club Dance Company on saanut vieraakseen tuttuja kasvoja vuosien takaa. Kaksi pitkän linjan Hot Club -tanssijaa, Tanja Huotari ja Anu Palevaara ovat mukana tanssiryhmän uudessa, koko perheen show'ssa Taru, Taika ja Lumoavat kirjat. Sen ensi-ilta on lauantaina. Huotari ja Palevaara ovat suunnitelleet koreografian ja tanssivat myös pääroolit.

Huotari ja Palevaara työskentelevät kumpikin freelancerina. Huotari esiintyy tällä hetkellä Lappenrannan kaupunginteatterin Villit Vuodet -musikaalissa, johon hän on myös suunnitellut koreografian. Palevaara tekee tanssin lisäksi näyttelijäntöitä. Keväällä hänet nähdään Blondi tuli taloon -näytelmän pääroolissa Kulttuuritalo Martinuksessa. Esitys on saanut innoituksen 1990-luvun tv-sarjasta, jossa pääroolin esitti Anu Hälvä.

Suurelle yleisölle Anu Palevaara on puolestaan tuttu toisesta television suosikkisarjasta. Hän näytteli Jenni Vainiota Salatut elämät -sarjassa sen alusta, vuodesta 1999 aina vuoteen 2013 asti.

Videolla kaksikko kertoo, millaista oli palata vanhaan kotikaupunkiin Lahteen ja mikä alun perin sai heidät tanssimaan.

Millamari Uotila
millamari.uotila@ess.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Tilaa ESS Verkko Plus 3 kk
vain 7,90 €/kk (norm. 14,50 €)

Tilaa tästä

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X