Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kulttuuri ja viihde

Tanssikengät esiin, kaupunginteatterilla pidetään ikärikkaiden päivätanssit

Lahden kaupunginteatterilla pidetään senioritanssit perjantaina 15. joulukuuta kello 13 - 16. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Kuva: Sami Lettojärvi

Perjantaina 15. joulukuuta Lahden kaupunginteatterin aula muuttuu tanssisaliksi, kun Koko Suomi kiittää -kiertue rantautuu Lahteen.

Kiertue tuo mukanaan Meiju Suvaksen sekä lahtelaisen Duo Hannu Lehtosen ja Jarno Kuusiston. Artistit johdattavat seniorit päivätanssien pyörteisiin. DJ -pöydän takana levyjä pyörittää paikallinen Tapani Ripatti ja tanssit juontaa Kaj Kunnas.

Kiertueen järjestää Siskot ja Simot -yhteisö yhdessä Kumppanuusverkosto.fin ja Päijät-Hämeen vapaaehtoistoiminnan verkoston kanssa. Siskot ja Simot yhteisön tarkoitus on aktivoida kansalaisia välittämään toisistaan ja järjestää erilaisia tempauksia. Koko Suomi kiittää -tempauksen tavoitteena puolestaan on järjestää kiitosjuhla nykyisille ikäihmisille mahdollisimman monessa Suomen kunnassa juhlavuoden 2017 aikana.

Lahden päivätanssitapahtuma on kaikille senioreille avoin ja ilmainen. Tanssit pidetään kello 13-16.

Nuorempi väki mahtuu joukkoon saattajina ja vapaaehtoisina tanssikavereina. Vapaaehtoiset voivat ilmoittautua sähköpostitse: lahti@siskotjasimot.fi.

Minna Krupka
minna.krupka@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi