Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kulttuuri ja viihde

Paikallisen musiikin joulukalenteriin haki ennätysmäärä bändejä

Radio Voiman ja Möysän Musaklubin paikallisen musiikin joulukalenteri keräsi tänä vuonna ennätysmäärän hakijoita. Kuva: Eeva Ristkari

Jo kolmannen kerran järjestettävä Radio Voiman ja Möysän Musaklubin paikallisen musiikin joulukalenteri keräsi tänä vuonna ennätysmäärän hakijoita. Määräaikaan mennessä bändejä ja artisteja ilmoittautui mukaan lähes 40.

- Ensimmäistä kertaa mukaan ilmoittautui myös kaksi kuoroa! Nyt on edessä se hankalin osuus, kun ilmoittautuneiden joukosta pitää karsia kalenteriin päätyvät biisit, Radio Voiman juontaja Eeva Ristkari kertoo.

Musiikkityylejä on ilmoittautuneiden joukossa laidasta laitaan. Mukana on esimerkiksi moniäänistä kuorolaulantaa, orgaanista ja mullantuoksuista musiikkia, alkuperäiskansanmusiikkia, rokkia, popmusiikkia, melodista metallia, räppiä ja hardcore-punkkiakin.

​Lahtelaisen paikallisradion kolmas paikallisen musiikin joulukalenteri käynnistyy perjantaina 1.12. Aamujobbareissa kello 9.15. Luukku aukeaa uusintana iltapäivälähetyksessä kello 16.15 joka päivä aattoon asti.

Joulukalenterin osallistuneiden joukosta yleisö pääsee äänestämään suosikkinsa esiintymään Möysän Musiikkiklubille perjantaina 9. helmikuuta. Lisäksi Radio Voiman ja Möysän Musiikkiklubin raati valitsevat kalenteribiisien perusteella toisen esiintyjän samalle illalle.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo käyttänyt ilmaisen tutustumisjaksosi?

Tilaa ESS Verkko nyt 4 kk vain 10 € / kk

(norm. 14,50 € / kk)

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen