Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kulttuuri ja viihde

Jannika B julkaisee tuplasinglen rohkeudesta ja yksinäisyydestä - "itsensä yksinäiseksi tuntevia on saman verran kuin Vantaalla asukkaita"

Jannika B julkaisee 3. maaliskuuta tuplasinglen, joka kertoo yksinäisyydestä ja rohkeudesta. Kuva: Mirja Hussain

Hollolalainen artisti Jannika B julkaisee perjantaina 3. maaliskuuta kaksi uutta singleä, Sudenhetkellä ja Vantaan kokoinen yksinäisyys. Singlet ovat kaksiosainen tarina, joka antaa äänen yksinäisyydelle ja samalla rohkeudelle.

- Uskon, että jokaisella on oma pimeytensä. Joku sellainen asia, joka joskus tuntuu hautaavan kaiken alleen ja josta ei näe ulospääsyä. Sudenhetkellä-biisin ydin tiivistyy siihen ajatukseen, että ihmisen ei pitäisi koskaan joutua esittämään niin vahvaa, ettei voisi pyytää toiselta apua, Jannika B kuvaa tiedotteessa.

- Luin jokin aika sitten uutisen, jonka mukaan Suomessa on saman verran itsensä yksinäiseksi tuntevia kuin Vantaalla on asukkaita. Siinä on todella monta tarinaa, todella monta hahmoa yksinäisyydelle. Pahimmillaan yksinäisyys on näkymätöntä. Se voi asua naapurissa tai täydellisen näyteikkunan takana. Joskus ihminen on yksinäisin toisten ihmisten ympäröimänä ja vaikka eläisi täyteen turboahdettua elämää. Kun on kiire suorittaa elämää, ei sitä ehdi tai edes ymmärrä elää. Onneksi joka aamu on uusi mahdollisuus olla rohkea ja tarttua hetkeen.

Jannika B tuli tutuksi vuonna 2013 julkaistulla Kaikki rohkeus -debyyttialbumillaan, jolta julkaistiin singlet Seuraavaan elämään, Hulluksi onnesta ja Onnenpäivä.

Uutista on korjattu kello 15.33: Jannika B asuu nykyisin Hollolassa, ei Heinolassa.

Millamari Uotila
millamari.uotila@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi