Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kulttuuri ja viihde

Katu-klubi aloittaa Vientikerman tehdaskiinteistössä syyskuun alussa - "Syksylle luvassa musiikkipainotteista ohjelmistoa"

Bryggan uusi Katu-klubi avataan Vientikerman sisäpihalle elo-syyskuussa. Kuva: Timo-Pekka Heima

Lahden uuden tapahtumaravintolan Katu-klubin avajaisia vietetään 2. syyskuuta. Entisen Vientikerman tehdaskiinteistön sisäpihalle perustettavan klubin taustalla häärii Brygga-ravintoloiden omistaja Juha Muotka. Katu-klubin Facebook-sivut julkistettiin lauantaina.

- Syyskuussa laitetaan kunnon kekkerit pystyyn! Katu-klubi on herättänyt valtavasti kiinnostusta. Alkuviikosta testailimme akustiikkapuolen juttuja, ja heti tuli useita puhelinsoittoja, kun ihmiset halusivat tietää avajaisista ja ohjelmasta, Muotka kertoo.

Muotka lupailee avajaispäivälle mielenkiintoista ohjelmakokonaisuutta, mutta ei halua paljastaa yksityiskohtia. Keskustelut syksyn artisteista ja tapahtumista ovat parhaillaan käynnissä.

- Syksylle on tulossa melko musiikkipainotteista ohjelmistoa. Muista suunnitelmista voisi mainita Oktoberfestit, pienimuotoiset myyntitapahtumat ja messut. Pikkujoulukauteen satsataan tietysti myös, Muotka sanoo.

Katu-klubi ei aio keskittyä tiettyyn genreen, vaan lupailee monimuotoista ohjelmaa. Muotka itse on innostunut erityisesti sijainnista matkakeskuksen läheisyydessä. Hän uskoo, että Katu-klubi voisi houkutella kävijöitä myös muista kaupungeista.

Tulevaa ohjelmistoa on jo lyöty lukkoon, vaikka varsinainen rakentaminen pääsee alkamaan vasta loppukesästä. Muotka lupaa artistijulkistuksia kesän aikana.

- Julkistetaan sitten, kun useampi kokonaisuus on saatu valmiiksi asti. Pidetään edes vähän jännitystä yllä.

Kaisa Uusitalo
kaisa.uusitalo@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi