Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kulttuuri ja viihde

Hollo ja Martta juhlii kaksi päivää loppiaista

Puolalaisen Jawor-ryhmän tanssijat tuovat väriä Hollon ja Martan loppiaisjuhliin.

Hollo ja Martta -kansantanssifestivaalia on totuttu viettämään Lahden seudulla syksyllä, mutta tänä vuonna festivaalista nähdään myös talvinen miniversio.

Hollolan nuorisoseuran loppiaisvieraiksi saapuvat puolalainen Jawor-ryhmä (kuvassa) ja venäläisen St. Petersburg Souvenir -ryhmän tanssijat. Mukana menossa ovat myös Hollolan Viihdekuoro ja sirkustaiteilija Jukka-Pekka Matero.

- Hollolan nuorisoseura tuottaa joka vuosi ohjelmanumeroita talviselle kansantanssin ja -musiikin Folklandia-risteilylle. Sen vuoksi meillä on mahdollisuus tuoda esiintyjiä myös Hollolaan ja Lahteen aina näin vuodenvaihteessa, taustoittaa Aimo Hentinen Hollolan nuorisoseurasta.

Talvisen Hollon ja Martan tapahtumat alkavat Hollolan nuorisoseurantalosta Kukosta, jossa vietetään keskiviikkona perinteisiä Loppiaisiltamia.

Lahden Pikkuteatterissa on torstaina kansainvälinen kansantanssi-ilta, jossa esiintyvät muun muassa Revohka, Ellit ja Eemelit sekä Lahden Mieskuoron Poikakullat-kokoonpano. Festivaali jatkuu Bryggassa klo 20 alkaen iltabileiden merkeissä.

Anne Honkanen
anne.honkanen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi