Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kulttuuri ja viihde

Suosittu Älä elämää pelkää -esitys ilmaisnäytöksenä Lahden kirjastossa

Ritva Sorvalin tähdittämä Älä elämää pelkää esitettiin ensimmäisen kerran Teatteri Vanhassa Jukossa vuonna 1997. Kuva: Pertti Louhelainen

Ritva Sorvalin ja Kaj Chydeniuksen huippusuosittu esitys Älä elämää pelkää esitetään Lahden pääkirjastossa. Kirjaston auditoriossa torstaina 29.10. klo 17.30 alkavaan esitykseen on vapaa pääsy. Paikkoja on rajoitetusti.

Älä elämää pelkää ensi-ilta oli vuonna 1997 ja sitä on sen jälkeen esitetty yli 300 kertaa. Esitys on nähty kiertueella myös Ruotsissa.

Älä elämää pelkää on Ritva Sorvalin ja Kaj Chydeniuksen ensimmäinen yhteistyö. Mukana on monia Sorvalin valitsemia, suomalaisten runoilijoiden tekstejä, jotka Chydenius on säveltänyt esitystä varten. Laulujen tekstit vievät tunnelmasta toiseen. Pianosäestyksestä vastaa Saku Koskelainen.

Sorvali on lahtelaisen Teatteri Vanhan Jukon perustajajäsen. Tällä hetkellä hän näyttelee Lahden kaupunginteatterissa ja on mukana muun muassa kehuja keränneessä näytelmässä Rakkaudesta minuun.

Yhteistyö Chydeniuksen kanssa on jatkunut, ja viimeisin konserttiensi-ilta oli KOM-ravintolassa tänä syksynä. Uusin lauluilta on nimeltään Rakkaus, rakkaus.

Ilkka Kuosmanen
ilkka.kuosmanen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi