Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Junaliikenne palaamassa normaaliksi pääkaupunkiseudulla

Myöhästymisiä on paikallisjunissa I,K,P,R ja Z. Osa vuoroista on peruttu. Myös kaukojunaliikenteelle aiheutuu myöhästymisiä sekä Helsingin ja Tampereen että Helsingin ja Lahden välillä. LEHTIKUVA / EMMI TULOKAS

Lähijunat liikennöivät jälleen normaalisti pääkaupunkiseudulla, kerrotaan Rataliikennekeskuksesta. Useat pääradan junavuorot ovat tänään olleet myöhässä sen jälkeen, kun mies jäi pikajunan alle Tapanilan asemalla Helsingissä iltapäivällä. Junavuoroja on myös peruttu.

Useita kaukojunia on onnettomuuden jäljiltä myöhässä. Myöhästyneiden joukossa on muun muassa iltapäivän Allegro-juna Helsingistä Pietariin.

Onnettomuuden raivaustöiden vuoksi Oulunkylän ja Tikkurilan välillä oli parin tunnin ajan käytössä vain yksi raide neljästä.

Myöhästymisiä ja peruutuksia on ollut paikallisjunissa I,K,P,R ja Z. Kaukojunaliikenteessä onnettomuus aiheutti myöhästymisiä sekä Helsingin ja Tampereen että Helsingin ja Lahden välillä.

Junan alle jääneen miehen iästä ei vielä ole varmuutta. Poliisi tutkii tapausta.

Junan vauhti oli yliajon hetkellä varsin kova. Kyseessä oli Pendolino 184 Tampereelta Helsinkiin, eli sen ei ollut määrä pysähtyäkään Tapanilassa.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi