Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Tuottaja: Jari Sillanpään kirkkokiertue on peruttu

Jari Sillanpään kiertuetuottaja sanoo aikovansa soittaa kirkkoihin varmistaakseen Herää jouluun -kirkkokiertueen konserttien järjestämisen. LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN

Viihdetaiteilija Jari Sillanpään kiertueiden tuottaja Lilja Kainulainen kertoo, että Sillanpään kirkkokiertue on päätetty peruuttaa. Kainulainen pahoittelee ja sanoo, että lipun ostaneet saavat rahansa takaisin. Lauantainen konsertti Joensuussa järjestetään Kainulaisen mukaan normaalisti.

Kainulainen kertoo päätyneensä kirkkokiertueen peruuttamiseen keskusteltuaan osan kirkkoherroista kanssa. Vielä aiemmin päivällä hän arvioi, että konsertit voitaisiin järjestää normaalisti syytteistä huolimatta.

Syytteessä ei ole kyse fyysisestä teosta

Sillanpäätä syytetään lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä, selviää Helsingin käräjäoikeuden tiedoista. Syytteen julkisten tietojen mukaan epäillyn hyväksikäytön tekoaika on elokuussa 2017 ja laittoman materiaalin levittämisen syyskuussa 2017.

Syytteitä käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa helmikuun lopulla.

Sillanpään asianajaja Riitta Leppiniemi sanoo STT:lle, että Sillanpää kiistää molemmat syytteet. Hän ja jutun syyttäjä kertovat, että hyväksikäyttösyytteessä ei ole kyse fyysisestä teosta.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi