Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Kangasalan ulosajossa kahdelle matkustajalle sairaalahoitoa vaativia vammoja – nuorta kuskia epäillään useista rikoksista

Kaksi nuorta sai sairaalahoitoa vaativia vammoja henkilöauton ulosajossa Kangasalla Pirkanmaalla aamuyöllä, kertoo poliisi. Loukkaantuneet olivat kaksi autossa matkustajana ollutta nuorta. Pelastuslaitos kuvaili aiemmin, että kaksi autossa ollutta loukkaantui vakavasti ja yksi lievemmin.

Sekä matkustajat että kuljettaja ovat poliisin mukaan nuoria, Pirkanmaalla asuvia täysi-ikäisiä. Pelastuslaitos kertoi aiemmin, että turmassa oli osallisina kaksi miestä ja yksi nainen.

Kuljettaja menetti toistaiseksi tuntemattomasta syystä ajoneuvon hallinnan, jolloin auto suistui metsään. Poliisin turmapaikalla puhuttamaa kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja vammantuottamuksista.

Pelastuslaitos kertoi purkaneensa autoa, koska yksi henkilö oli jäänyt puristuksiin. Poliisin mukaan henkilöauto vaurioitui "tuntuvasti".

Turma tapahtui Kangasalla Siitamantiellä aamuyöllä ennen kello kolmea. Poliisin mukaan turmapaikalla on soratie ja 60 kilometrin nopeusrajoitus. Tien pinta oli onnettomuushetkellä kuiva.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi