Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Poliisia karanneen auton pakomatka päättyi betoniesteisiin Vaasassa, kaksi loukkaantui

Kaksi miestä loukkaantui yöllä, kun heidän pakomatkansa päättyi ulosajoon Vaasan moottoritiellä.

Poliisin mukaan henkilöauto oli lähtenyt poliisipartiota karkuun Vaasan keskustasta puolenyön jälkeen. Poliisi oli saanut ilmoituksen, jonka mukaan sininen henkilöauto oli yrittänyt kiilata toista henkilöautoa Prisman parkkipaikalla.

Poliisipartion saatua autosta näköhavainnon ja kytkettyä pysäytysvalot päälle lähti auto kiihdyttämään nopeuttaan voimakkaasti ilmeisenä tarkoituksena karistaa poliisit kannoiltaan.

Auto pakeni takaa-ajoon liittyneitä poliisipartioita usean kilometrin matkan ja ajoi välillä moottoritietä vastaantulevien kaistalla. Pakenevalle autolle mitattiin nopeudeksi enimmillään 170 kilometriä tunnissa tieosuudella, jolla nopeusrajoitus on 80 kilometriä tunnissa.

Ulosajo päättyi puoli yhden aikoihin, kun auto törmäsi moottoritiellä Hietalahden kohdalla olevalla tietyömaalla betoniesteisiin ja päätyi katolleen.

Autossa olleet kaksi aikuista miestä on toimitettu sairaalahoitoon. Poliisin tiedossa ei ole, kuinka vakavasti he loukkaantuivat. Tiedossa ei myöskään ole vielä, miksi auto oli yrittänyt kiilata toista autoa parkkipaikalla.

Auton kuljettajaa epäillään muun muassa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, liikennerikkomuksesta, vammantuottamuksesta sekä rattijuopumuksesta.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi