Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Thai-poimijoiden turma-auton ratissa oli kortiton kuski

Takakontin sivuikkina-aukonnäkymä kertoo korutonta kieltä turman tuhovoimista. Kuva: Timo Mustalampi

Nelostiellä Toivakan eteläpuolella sattuneen liikenneonnettomuuden turma-auton kuski oli kortiton. Onnettomuus tapahtui Toivakan-risteyksen ja Leivonmäen puolessavälissä sijaitsevan Riihijärven kohdalla perjantaiaamuna puoli kahdeksan aikaan. Autossa olleet kuusi henkilöä saivat tarkistamista vaativia vammoja.

Tutkinnanjohtaja, komisario Kari Aaltio Sisä-Suomen poliisista kertoo, että uhrien vammat ovat olleet ensitietoja lievempiä.

– Kaikki autossa mukana olleet ovat thaimaalaisia. Takakontissa penkittömässä tilassa oli neljä henkilöä ja kaksi ohjaamossa. Turmaa tutkitaan nimikkeillä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja ajo-oikeudetta ajaminen. Loukkaantuneita yksi valittaa selkä- ja lonkkakipuja. Muut ovat selvinneet vähemmällä, sanoo Aaltio.

Kyseessä oli thaimaalaisia marjanpoimijoita kuljettanut pakettiauto. Sen omistaa Leivonmäellä toimiva Jukolan Maitotila. Toimitusjohtaja Pertti Liias myönsi, että auto on yrityksen omistama, eikä halunnut muilta osin kommentoida tapausta Keskisuomalaiselle.

Komisario Aaltion mukaan onnettomuuden kulusta on selkeä näkemys.

– Turmapaikalla on loiva kaarre ja nopeusrajoitus on 80 kilometriä tunnissa. Turmahetkellä pakkasta oli asteen verran ja tienpinta oli märkä. Kuljettaja menetti ajoneuvon hallinnan ja ajautui oikealle ojaan sanoo Aaltio.

Pertti Perämäki
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi