Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Viisivuotiasta lasta purrut hoitaja tuomittiin pahoinpitelystä

Hoitaja sai varoituksen ja hänelle tuomittiin pahoinpitelystä 35 päiväsakkoa, josta tulee maksettavaksi hänen tuloillaan noin 600 euroa. LEHTIKUVA / SARI GUSTAFSSON

Etelä-Karjalan käräjäoikeus on tuominnut viisivuotiasta lasta lastentarhassa purreen hoitajan pahoinpitelystä sakkoihin. Tilanne oli alkanut, kun hoidettavana ollut poika oli purrut naishoitajaa, kun tämä meni rauhoittamaan kesken leikkien kimpaantunutta lasta.

Purema sattui hoitajaa, ja hän puri lasta takaisin. Oikeus totesi, ettei kyse ollut suunnitelmallisesta kostosta vaan pikaistuksissa tehdystä teosta.

Tilanne selvisi lapsen äidille illalla, kun he olivat pojan kanssa saunassa ja hän näki hoitajan tekemän puremajäljen. Tilanne selvitettiin poliisin ja päiväkodin johdon kanssa. Lapselle jäi kuitenkin tapahtuneesta äidin mukaan traumoja. Lapsi oli hänen mukaansa syyttänyt itseään tilanteesta ja pelännyt koko kesän poliisia. Poika myös kärsi äidin mukaan tapahtuneen jälkeen uniongelmista ja raivonpuuskista.

Hoitaja sai varoituksen ja hänelle tuomittiin pahoinpitelystä 35 päiväsakkoa, josta tulee maksettavaksi hänen tuloillaan noin 600 euroa.

Pureminen tapahtui eteläkarjalaisessa pikkukunnassa.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi