Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Presidentti Putin lähtenyt Helsinki-Vantaalta kohti Moskovaa

Venäjän presidentti Vladimir Putinin Suomen-vierailu on päättynyt, kertoi Helsingin poliisi Twitterissä puoli kahdentoista aikoihin keskiviikkoiltana. Venäjän tunnuksilla varustettu yksityislentokone nousi ilmaan Helsinki-Vantaalta ja lähti kohti Moskovaa.

Presidentti Sauli Niinistö isännöi Putinin työvierailua Helsingissä. Putin saapui Suomeen noin kaksi tuntia myöhässä, ja presidentit pääsivät aloittamaan keskustelut viideltä iltapäivällä. Presidentinlinnassa pidetyn lehdistötilaisuuden jälkeen Niinistö ja Putin matkustivat Suomenlinnaan juhlaillalliselle.

Poliisi tviittasi iltakymmenen jälkeen, että Helsingin keskustassa sekä keskustan ja Helsinki-Vantaan lentoaseman välillä on loppuillasta liikkeellä saattueita Putinin vierailun vuoksi. Poliisi kuitenkin arvioi, että vaikutukset muulle liikenteelle ovat vähäisiä.

HSL kertoi Twitterissä puoli yhdentoista jälkeen, että Mannerheimintien bussi- ja raitioliikenne on keskeytetty arviolta noin 30 minuutin ajaksi.

Mielenosoituksissa kymmeniä osallistujia

Helsingin keskustassa järjestetyt mielenosoitukset sujuivat kaikin puolin rauhallisesti, kertoi apulaispoliisipäällikkö Heikki Kopperoinen.

Poliisille oli ennakkoon ilmoitettu neljästä mielenosoituksesta Putinin vierailun aikana. Sen lisäksi poliisi havaitsi yhden mielenosoituksen, josta ei ollut ilmoitettu poliisille.

Kopperoinen sanoi, että osallistujia oli lopulta muutamia kymmeniä. Mielenosoitukset loppuivat noin kello kuuden aikaan.

Mielenilmausten teemana oli Venäjän ihmisoikeudet, kertoi ylikomisario Heikki Porola aiemmin STT:lle.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi