Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Tampereen sunnuntaisesta puukotuksesta epäilty nuori pirkanmaalainen mies saatiin kiinni

Poliisi tavoitti puukotuksesta epäillyn vuonna 1996 syntyneen pirkanmaalaisen miehen maanantaina. LEHTIKUVA / RONI REKOMAA

Poliisi on saanut kiinni sunnuntaisesta Tampereen puukotuksesta epäillyn miehen. Poliisi tavoitti vuonna 1996 syntyneen pirkanmaalaisen miehen maanantaina.

Puukotus tapahtui yöllä noin kello 1.20 kaupungin keskustassa, Hatanpään Valtatien ja Suvantokadun risteyksen paikkeilla.

Vuonna 2001 syntynyt mies sai hengenvaaralliset vammat, kun häntä lyötiin teräaseella vatsaan.

Sunnuntaiyönä tapahtui Tampereella myös toinen henkirikoksen yritys, kun vuonna 1998 syntynyttä miestä ammuttiin käsiaseella vartaloon. Mies sai hengenvaaralliset vammat. Teosta on otettu kiinni yksi henkilö ja toista etsitään. Etsitty on vuonna 1995 syntynyt Britannian kansalainen.

Epäilty rikos tapahtui poliisin mukaan noin kello 4.50 Hatanpään Valtatiellä lähellä hotelli Ilveksen ajoluiskaa. Paikalla oli satoja henkilöitä ja ampumista oli edeltänyt jonkinlainen tappelu, poliisi kertoi.

Lauantai-iltana Tampereella oli käynnissä rapfestivaali Blockfest, joka järjestettiin Ratinan alueella alle kilometrin päässä ampumisen ja puukotuksen tapahtumapaikoista.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi