Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Kännykkää räplännyt ajokortiton oululaismies kolaroi nuoren naisen sairaalakuntoon Kempeleessä

Yksi ihminen loukkaantui tiistai-iltana Kempeleessä Pohjois-Pohjanmaalla sattuneessa risteyskolarissa, kertoo Oulun poliisi. Poliisi epäilee, että alkoholilla oli osuutta asiaan.

Kolari sattui Eteläsuomentien ja Komeetantien risteyksessä. Toinen osallinen oli kääntymässä Komeetantieltä vasemmalle Kempeleen keskustan suuntaan vihreän valon palaessa. Kempeleen suunnasta tullut auto ajoi kuitenkin punaisia päin ja törmäsi kääntyvään autoon risteysalueella.

Komeetantieltä tullutta autoa ajanut nuori nainen loukkaantui onnettomuudessa. Pelastuslaitos joutui leikkaamaan ajoneuvon rakenteita saadakseen hänet ulos autosta. Nainen kuljetettiin sairaalaan Ouluun. Alustavan tiedon mukaan hän oli saanut niskaan ja lantion seudulle vammoja, jotka eivät kuitenkaan olleet henkeä uhkaavia.

Päin punaisia ajanutta autoa ajoi noin 20-vuotias oululaismies, joka ei loukkaantunut. Hän kertoi selanneensa ajaessaan puhelintaan, minkä takia hän ei ollut huomannut liikennevalon vaihtumista punaiseksi. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajokorttia.

Mies myös puhalsi alkometriin lähelle rattijuopumuksen rajaa olevan lukeman, joka antoi aihetta epäillä rattijuopumusta. Mahdollisen rattijuopumusrikoksen täyttyminen selviää verikokeessa.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi