Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Vantaan miekkamies löi useita kertoja rollaattorilla liikkunutta miestä – poliisi tutkii murhan yrityksenä

Sairaalasta tänään saatujen tietojen mukaan uhrilla ei ole enää välitöntä hengenvaaraa, kertoo poliisi. LEHTIKUVA / Martti Kainulainen

Poliisi epäilee eilen Vantaalla miekan kanssa sohinutta noin 40-vuotiasta miestä murhan yrityksestä. Mies löi eilen iltapäivällä liikuntarajoitteista yli 60-vuotiasta rollaattorilla liikkunutta miestä miekalla useita kertoja Vantaan Viertolassa.

Tutkinnanjohtaja rikoskomisario Rauno Jämsän mukaan uhri valikoitui tekijälle sattumalta. Uhri ei kertomansa mukaan tuntenut epäiltyä entuudestaan.

Uhri on yhä sairaalahoidossa. Sairaalasta tänään saatujen tietojen mukaan hänellä ei ole enää välitöntä hengenvaaraa.

Jämsä kertoo STT:lle, että tapausta tutkitaan murhana tekovälineen vuoksi ja siksi, että uhrin puolustautumiskyky oli liikuntarajoitteisuuden takia heikko.

Vaikutti kiinniotettaessa sekav alta

Jämsän mukaan epäilty mies ehti olla karkujalalla noin kaksi tuntia teon jälkeen. Poliisin tiedossa ei ole, että hän olisi aiheuttanut vaaraa muille ihmisille tuona aikana. Jämsän mukaan tapauksella on silminnäkijöitä, jotka ovat nähneet ainakin vilauksen epäillystä tekijästä.

Jämsän saamien tietojen mukaan epäilty vaikutti kiinniottotilanteessa sekavalta. Epäilty mies on tällä hetkellä pidätettynä ja poliisi kuulee häntä maanantaina.

Tekoväline on poliisin hallussa. Yksityiskohtia miekasta kerrotaan julkisuuteen vasta myöhemmin, kun tapauksen osapuolet ovat antaneet siitä omat kuvauksensa.

Epäilty väkivallanteko tapahtui poliisin mukaan ulkotiloissa noin puoli neljän aikaan iltapäivällä lauantaina. Tiedon tapauksesta ilmoitti viranomaisille tapahtumapaikalle osunut sivullinen, poliisista kerrottiin STT:lle eilen.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi