Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Yle Areenan kaikki sisällöt mobiililaitteille EU-alueella

Sisällöt toimivat mobiililaitteilla Areenan iOS- ja Android-sovellusten uusimmissa versioissa, jotka ovat maksuttomasti ladattavissa valmistajien sovelluskaupoista. LEHTIKUVA / HEIKKI SAUKKOMAA

Yle Areenan sisältöjen käyttö EU-maissa helpottuu. Yle Areenan kaikkia sisältöjä voi vastedes seurata EU:n alueella, kun kirjautuu Yle Tunnuksen kautta ja vahvistaa kotipaikkansa Suomeen.

EU-maissa on ollut mahdollista seurata Ylen videosisältöjä Areena-sovellusten kautta. Nyt tarjonta laajenee, kun myös audiot ovat käytettävissä mobiilisovelluksissa.

Sisällöt toimivat mobiililaitteilla Areenan iOS- ja Android-sovellusten uusimmissa versioissa, jotka ovat maksuttomasti ladattavissa valmistajien sovelluskaupoista.

Kaikkien Areenan ohjelmien käyttö selaimella vapautuu EU-alueella matkustavien suomalaisten käyttöön arviolta tämän vuoden loppuun mennessä.

Yle Areenan sisältöjä voi edelleen käyttää myös ilman kirjautumista. Areenan audio- ja videosisällöistä yli 80 prosenttia on vapaasti käytettävissä kaikkialla maailmassa.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi