Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Euroopan neuvoston kokous hidastaa loppuviikosta liikennettä pääkaupunkiseudulla

Poliisi kehottaa varaamaan liikenteeseen runsaasti ylimääräistä aikaa ja kannustaa suosimaan julkista liikennettä. LEHTIKUVA / Jussi Nukari

Helsingissä järjestettävä Euroopan neuvoston kokous hidastaa pääkaupunkiseudun liikennettä torstaina ja perjantaina. Eniten kokous vaikuttaa liikenteeseen Helsingin keskustassa sekä Helsinki-Vantaan lentoaseman ja Helsingin keskustan välisillä pääväylillä, ennakoi poliisi.

Pääkaupunkiseudulla liikkuu kokouspäivinä useita saattueita, joiden liikkuessa niiden reiteillä ei sallita muuta liikennettä. Poliisi kehottaa varaamaan liikenteeseen runsaasti ylimääräistä aikaa ja kannustaa suosimaan julkista liikennettä. Tosin myös bussi- ja raitioliikenteeseen on odotettavissa viivästyksiä ja poikkeuksia.

Kokouksen takia Helsingin ydinkeskustaan tulee tilapäinen lentokieltoalue, joka ulottuu 500 metrin etäisyydelle kokouspaikkana toimivasta Finlandia-talosta ja korkeussuunnassa 250 metriin maanpinnasta. Rajoitukset alkavat torstaiaamuna kahdeksalta ja päättyvät perjantaina kello 21.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi