Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Pääsiäisen paluuliikenne rauhoittumaan päin

Tieliikennekeskuksen mukaan paluuliikenne on jakautunut kahdelle päivälle. LEHTIKUVA/Heikki Saukkomaa

Pääsiäisen paluuliikenne on alkanut rauhoittua. Tampereen tieliikennekeskuksesta kerrottiin STT:lle hieman ennen puoli kahdeksaa illalla, että liikennemäärät olivat vähentyneet jo selvästi verrattuna iltapäivään.

Mistään suurista ongelmista tien päällä ei Tampereen tieliikennekeskukseen ollut tullut tietoa. Liikennekeskuksesta myös kerrottiin aiemmin, ettei ruuhkia ole syntynyt, sillä paluuliikenne on jakautunut kahdelle päivälle ja ajokeli on hyvä.

Kovia ylinopeuksia

Hämeen poliisi kertoi pääsiäisliikenteessä mitatuista kovista ylinopeuksista. Esimerkiksi Nelostiellä Heinolassa noin 20-vuotias mies ajoi henkilöautolla 152 kilometrin tuntinopeutta satasen rajoitusalueella sunnuntaina. Poliisin mukaan mies lisäksi ohitti toisen auton alueella, jossa ohittaminen oli kielletty. Tapahtumahetkellä oli vilkas pääsiäisliikenne.

Ylöjärvellä Metsäkylässä noin 20-vuotias mies ajoi 160 kilometrin tuntinopeutta satasen rajoitusalueella niin ikään sunnuntaina. Molempia tapauksia tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Muista renkaiden vaihto

Pääsiäisen vietosta palaavien on hyvä muistaa, että kesärenkaiden vaihto on jälleen ajankohtainen. Nastarenkaita saa käyttää toista pääsiäispäivää seuraavaan maanantaihin, joka tänä vuonna on 29. huhtikuuta.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi