Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Ylikorkea ajoneuvo osui siltatyömaan palkkiin Nelostiellä Lahdessa, pääsiäisen menoliikenne joutui tunniksi kiertotielle

Liikenne seis. Ylikorkea ajoneuvo osui siltatyömaan korkeusrajoitinpalkkiin ja pudotti sen alas. Kuva: Pia Vahe

Siltatyömaan palkki putosi Nelostielle Lahdessa torstai-iltana. Tapaus sattui hieman ennen iltaseitsemää Renkomäen ja Joutjärven liittymien välillä.

Kyse oli Nelostien ylittävästä korkeusrajoitinpalkista Lahden eteläisen kehätien siltatyömaalla Kujalassa. Siihen oli osunut ylikorkea ajoneuvo. Rajoitin hajosi ja palkki putosi alas.

Pohjoiseen menevät kaistat jouduttiin sulkemaan liikenteeltä. Liikenne ohjattiin Renkomäestä Uudenmaankadun (tie 167) kautta Möysään ja takaisin Nelostielle.

Poliisi ohjasi Nelostien liikenteen Renkomäestä Uudenmaankadulle. Suuria ruuhkia kiertotie ei onneksi aiheuttanut. Kuva: Anssi Hietamaa

Liikenneviraston mukaan liikenne alkoi puoli kahdeksan aikaan ruuhkautua ennen Renkomäen liittymää.

Kahdeksan aikaan este oli saatu raivattua tieltä ja liikenne alkoi palautua normaaliksi. Poliisi on jututtanut onnettomuuden aiheuttaneen ajoneuvon kuljettajaa.

Liikennevirasto varoitti ylikorkeiden kuljetusten aiheuttamista vaaroista eteläisen kehätien siltatyömaalla jo marraskuussa. Ennen korkeusrajoitinpalkkia Nelostiellä on korkeusvaroittimina niin sanotut helistimet. Ne oli heti asennuksen jälkeen ajettu alas ylikorkealla kuormalla useamman kerran.

Juttua korjattu 19.4. kello 19.09. Jutun ensimmäisessä kappaleessa puhuttiin nopeudenrajoituspalkista, korjattu korkeusrajoitinpalkiksi.

Kari Anttinen
kari.anttinen@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi