Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Mies raiskasi 14-vuotiaan toistuvasti, tuomittiin viideksi vuodeksi vankeuteen

Oikeus tuomitsi miehen kolmesta törkeästä raiskauksesta ja neljästä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN

Useat 14-vuotiaaseen uhriin kohdistuneet törkeät seksuaalirikokset toivat 27-vuotiaalle miehelle viisi vuotta vankeutta Helsingin käräjäoikeudessa. Oikeus tuomitsi miehen kolmesta törkeästä raiskauksesta ja neljästä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, jotka tapahtuivat useilla tapaamiskerroilla viime talvena.

Tuomittu Beiker Tamar Saleh oli viestitellyt tiiviisti uhrille ja houkutellut tätä kannabiksella asunnolleen. Ensimmäisellä raiskauskerralla mies oli työntänyt uhrin suuhun väkisin pillerin, jonka vuoksi uhri oli mennyt puolustuskyvyttömäksi. Oikeuden mukaan mies käytti hyväkseen uhrin avutonta tilaa.

Uhri kertoi päätyneensä aina uudestaan miehen asunnolle, koska ensimmäinen raiskaus oli rikkonut hänen tunteitaan. Uhri kuvasi olleensa kuin zombi joka kerran, kun he olivat yhteydessä. Mies oli myös kiristänyt häntä uhkaamalla levittää tämän kuvia.

Tuomittu määrättiin korvaamaan uhrille yhteensä 20 000 euroa henkisestä kärsimyksestä sekä kivusta, särystä ja muusta tilapäisestä haitasta.

- - - -

Korjattu aiempaa: tuomion julkisesta versiosta ei voi päätellä, että uhri olisi tyttö.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi