Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Kotimaa

Poliisi epäilee Qatar Airwaysin perämiestä ja stuerttia ilmaliikennejuopumuksesta – kone oli lähdössä aamulla Helsinki-Vantaalta

Poliisi sai aamulla puoli yhdeksän aikaan tehtävän Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Arkistokuva. LEHTIKUVA / MIKKO STIG

Poliisi epäilee lentoyhtiö Qatar Airwaysin perämiestä ja stuerttia ilmaliikennejuopumuksesta Helsinki-Vantaalla.

Itä-Uudenmaan poliisi kertoo saaneensa aamulla puoli yhdeksän aikaan tehtävän Helsinki-Vantaan lentoasemalle, jossa Qatar Airwaysin lennolle lähdössä olevan koneen perämies ja stuertti olivat ilmoituksen mukaan vaikuttaneet päihtyneiltä. Molemmat epäillyt ovat miehiä.

Lennon piti lähteä tänään aamupäivällä kello 9.50 Helsinki-Vantaalta kohti Qatarin pääkaupunkia Dohaa, mutta lähtö on viivästynyt ja arvioitu lähtöaika on nyt kello 22.

Viivästyneen Dohan-lennon lentonumerot ovat QR304 ja AY6003. Näistä jälkimmäinen on Finnairin lentonumero, eli lento kuuluu Finnairin ja Qatar Airwaysin Oneworld-yhteistyöhön.

Finnairin mediasuhteista vastaavan johtajan Päivyt Tallqvistin mukaan Finnair ei kommentoi tapausta, vaan asia kuuluu operoivalle lentoyhtiölle eli Qatar Airwaysille.

Lentoasemayhtiö Finavian viestinnästä kerrotaan STT:lle, että matkustajat eivät olleet ehtineet aloittaa nousemista Qatar Airwaysin koneeseen.

Tapahtuman selvittäminen on vielä kesken, poliisi kertoo tiedotteessa. STT ei ole tavoittanut poliisin tutkinnanjohtajaa kommentoimaan asiaa.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi